En mycket nöjd tränare efter derbysegern

324

Jenny Albin är en tränare som har höga krav på sina spelare. Men efter damlagets prestation i går så sken Abbe som en sol. Hon njuter gärna av segern, men tänker redan på bortamatchen mot Pixbo nu i veckan.

6-0 mot Floda. Det var väl närapå en perfekt insats?
– Jag är otroligt nöjd med vad laget visar upp idag. Vi följer vår spelplan i stort sett hela matchen, vi är på tårna från start och i tredje stänger vi matchen fullständigt. Vi har en tydlig plan som vi följer i denna långsiktiga satsning – och fler och fler pusselbitar börjar falla på plats.

Vad betyder segern inför fortsättningen och nu närmast Pixbo och sedan seriefinalen mot Lindome i Rydsberg på lördag?
– Derby, seriefinal eller inte spelar ingen roll. Vi kommer alltid fokusera på en match i taget och det är nästa match som står på schemat. Nu ska vi njuta av segern och resten av helgen och sen på måndag är denna matchen glömd. Då förbereder vi oss för att åka till Wallenstamhallen för att möta Pixbo.