Mattias Lundberg klar för två nya år

504

Forwarden Mattias Lundberg, 30 har i dagarna skrivit på ett nytt tvåårsavtal med FBC Lerum. Mattias kom till FBC Lerum för två år sedan och har totalt fem allsvenska säsonger i sitt CV.

Mattias Flodén, sportchef FBC Lerum:
– Mattias är en viktig pusselbit i A-truppen och att nu ha honom med i vår fortsatta satsning mot Allsvenskan känns otroligt bra!Mattis_Floden_maj2016 Mattias har stor erfarenhet av spel på den näst högsta nivån. Han vet vad som krävs för att kunna prestera vecka efter vecka.

-Mattias är en mycket ambitiös idrottare och väldigt jämn i sina prestationer. Det är viktiga egenskaper för vårt lagbygge totalt sett och Mattias Lundberg är en spelare som övriga kan se upp till och ta efter.

#26 Mattias Lundberg:
Lerum är en fantastiskt välskött och bra förening på alla plan med bra människor i och runtomkring. Jag uppskattar verkligen det professionella sätt klubben arbetar på.

– Även om vi åkte på en ordentlig nit förra säsongen är jag övertygad om att vi kommer resa oss och komma tillbaka. Starkare än tidigare.

Jag vet att revanschlusten är otroligt stor hos mig, och jag är övertygad om att den är likadan i övriga truppen. För mig så finns inget annat än att vi ska tillbaka till Allsvenskan och jag tycker definitivt att vi har förutsättningarna för det. Inte minst har vi Sveriges i särklass bästa fystränare, och energispridare, i Staffan Hjalmarsson. Vi kommer i alla fall inte falla på fysiken i någon match, det vågar jag lova. Serien kommer säkert, som vanligt, bli jämn med 5-6 lag som bråkar om kvalplatserna.

Fakta
Ålder: 30
Position: Vänsterforward
Klubbfattning: Right
Tröjnummer: 26