Klubbmästerskapet 2017

343

Söndag den 7 maj anordnar FBC Lerum årets klubbmästerskapet i Rydsbergshallen. Klubbmästerskapet anordnas varje år och är ett populärt sätt att avsluta säsongen. Vi blandar spelare i alla åldrar, från Baghera till de äldsta och spelar matcher på små planer med små målburar. 3 spelare på planen åt gången. 

Du behöver inte anmäla dig i förväg utan det gör du på plats mellan klockan 13.30-14.00. Matcherna beräknas sedan komma igång runt 14.30. Varje lag delas in så bra och jämnt som det är möjligt och spelet kommer anpassas så att man har kul och kan vara delaktig oavsett ålder. 

Matcherna pågår sedan fram till senast 18.00 och caféet håller öppet under dagen där det kommer gå att köpa, korv, godis, frukt och dricka med mera. 

Välkomna på en rolig avslutning av säsongen!