Bagheera Innebandyskola – 10-årsjubileum!!

91

Till hösten startar FBC Lerums Bagheera Innebandyskola för 10:e året i rad! Det blir då träningar i Gråbo och Lerum för barn födda 2011. Bagheera fyller alltså jämnt med den tionde upplagan av innebandyskolan, där vi med lekfulla metoder utvecklar barnens motoriska färdigheter.

Bagheera är FBC Lerums innebandyskola som hela innebandysverige har fått ögonen på och försöker efterlikna. Senast på SIBF:s konvent i Stockholm i april presenterades konceptet för intressanta innebandypersoner från hela Sverige. Träningarna leds av välutbildade och kreativa instruktörer, med vår välkände lerumsprofil Magnus T Carlsson i spetsen tillsammans med Torbjörn Bergendahl och Anna Jansson. De ger barnen en rolig och spännande träning med innebandy och massor av annat kul som skapar förutsättningar för ett livslångt idrottsintresse.

Innan den nya Bagheerasäsongen kommer vi att uppmärksamma 10-årsjubileumet med bl a en artikel om hur allt startade och hur Innebandy-VM i Göteborg fick besök av Bagheera.

För att anmäla sig går man in på vår hemsida www.fbclerum.se/bagheera. Där finns en länk till anmälningsformuläret längst ner på sidan. Deltagaravgiften är 1200 kronor och gäller för hela säsongen 2017/18, både höst- och vårterminen. När FBC Lerum tagit emot er anmälan sänds en faktura med e-post.

Alla spelare i Bagheera får ett snyggt utrustningspaket med träningströja, shorts och strumpor, tuffa glasögon, pannband och en cool innebandyklubba – allt från FBC Lerums nya materialleverantör Salming och Stadium.

Höstterminen startar i samband med skolstarten den 26 augusti och information går ut till alla anmälda cirka tio dagar innan uppropet.