Cup-Extra!

268

Seriespelet är över och lagen i FBC Lerum reser runt om i Sverige och deltar i olika cuper. Det är härligt att våra röda tröjor syns på så många ställen! Här nedan kan ni läsa korta sammanfattningar om lagens cupresor. 

F05
Tjejerna besökte Varberg och Varbergsspelen. Laget stod för ett fint gruppspel och slutade delad etta i gruppen tillsammans med Onsala efter att lagen spelat 1-1 mot varandra i gruppspelet. Övriga matcher vann Lerumstjejerna relativt klart.
I kvartsfinal väntade hemmalaget Warberg som via ett massivt hemmastöd kunde vinna en tajt match med 2-1. Warberg vann sedan både semifinalen och finalen ganska klart vilket vittnar om att Lerumstjejerna gjort en fantastisk insats.

F03
Tjejerna i F03 gästade för första gången Västerås och cupen MälarenergiCup.
Lerum hamnade i en tuff grupp och det blev tajta och målsnåla matcher i gruppen. Efter 1 seger och 1 oavgjord så väntade en avgörande gruppspelsmatch mot Huddinge om vilket lag som skulle gå till A-slutspel. Lerum hamnade i underläge 0-2, men kunde vända och vinna med 3-2 tack vare en stark avslutning.
I kvartsfinal blev det en ny jämn match som slutade 1-1 mot Örebro och matchen gick till straffar där Örebro drog längsta stråt. Örebro gick sedan och vann hela cupen.

F04
Även tjejerna i F04 var i Varberg och efter ett spännande och gruppspel så gick man tillslut vidare som grupptvåa efter en stark insats i sista omgången mot Lindås. I kvartsfinalen vann tjejerna över hemmalaget Warberg och en semifinal mot Pixbo väntade. Efter en spännande match blev det tyvärr uddamålsförlust 2-3 för Lerum och Pixbo gick till finalen som de vann.

P03/04
Killarna i P03/04 begav sig till Linköping och spelade Linköping Floorball Games. Det blev en jämn grupp där killarna vann en match och förlorade två. Det gjorde att tre lag stod på tre poäng, men med sämre målskillnad väntade B-slutspel för killarna. Väl där spelade killarna fantastiskt och via tre segrar tog man sig hela vägen till final där Tyresö tyvärr blev för tuffa.

Fler lag kommer spela cuper de kommande helgerna där FBC Lerum framförallt har många lag med i Göteborg cup(8st) som spelas 28 april – 1 maj i Lundbystrand.