Sara Ljunggren klar för FBC!

404

Det är med stor glädje vi välkomnar den skickliga forwarden Sara Ljunggren till FBC Lerum. Efter många säsonger i division 1 med moderklubben Floda IBK och senast ett allsvenskt kval väljer Sara att kliva på vår nystart med blicken uppåt i tabellen. Sara är vårt sjätte nyförvärv och med hennes intåg spetsas truppen till ytterligare.

Efter många säsonger i Floda IBK väljer du skriva på för FBC Lerum. Berätta hur tankar gått?
-Det har vart många bra år i Floda IBK men nu känner jag att jag behöver lite av en nytändning. Med en till träning i veckan, bra möjligheter att kombinera med fotbollen och ett lag som är på uppgång så var Lerum ett bra alternativ.

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:
-Ett härligt tillskott till vår redan starka trupp. Sara är en kanontjej på alla sätt och vis och bidrar med både omtanke och energi. Hon är etablerad på division 1 nivå, besitter ett starkt duellspel och en välutvecklad teknik som håller på allsvensk nivå. Ett starkt nyförvärv som förstärker vår offensiv!

Ny tränarstab och nya lagkamrater. Hur har det varit?
-Har fått ett bra och proffesionellt intryck av tränarna. Spelarna har välkomnat mig väl och det ska bli kul att få lära känna alla ännu bättre under säsongen.

Du känner till serien och har tränat ett tag med oss. Hur bedömer du FBC’s möjligheter?
-Med ett bra tempo på träningarna och viljan att utvecklas som finns i laget tror jag vi kommer bli ett lag att räkna med i toppen. Vi får ge det lite tid och låta nya spelsystemet sätta sig men jag tror vi kommer växa in i det under säsongen.

Varmt välkommen Sara!