Förlust i premiären mot Skoghalls

384
Foto: Christoffer Sturesson

En tung start på säsongen för FBC Lerum när man förlorar hemmamatchen mot Skoghalls IBK. Lerum va inte med från start och Skoghalls va hetare och vinner välförtjänt.

Skoghalls va på tårna från första tekning och tog tidigt kommandot i matchen. 3.26 tog Skoghall ledningen med 0-1 och kort därefter kommer också 0-2 när Lerum slarvade med boll. Lerum tog sig in i perioden och kunde både reducera och kvittera. Ett psykiskt tungt mål för Lerum släpptes dock in strax före pausvila.

Inte heller i inledningen av andraperioden är Lerum med och Skoghalls han gå upp till 2-6 innan Lerum vaknade och kunde reducera två gånger om och avsluta perioden starkare. 4-6 och matchen levde inför sistaperioden.

Tredjeperioden blev ett ställningskrig där Skoghalls försvarade sig väl och Lerum lyckades aldrig komma igenom. Lerum chansade och tog ut målvakten med fyra minuter kvar, det resulterade i två bortamål och ett hemmamål och slutresultat 5-8.

Lerum får söka revansch när man möter Nilsby borta kommande helg. Nästa hemmamatch är tisdag 8/10 kl 19.45 i Lerums Arena.