Oenighet om Allsvenska sluttabellen 20-21

628
Foto: Björn Sandberg

Ett spännande ordkrig utspelades sig i Innebandymagazinet i slutet av förra veckan när skribent Christian Svensson tippade Allsvenska Södras sluttabell och FBC:s herrtränare kontrade skarpt.

Som sig bör tippar ju Innebandymagazinet sluttabeller i de flesta serier och stort fokus är det naturligtvis på landets högsta serier där då FBC Lerum nu ska spela i den näst högsta, Allsvenskan Södra. När Svensson tippade Lerum som jumbo kommande säsong gick Anton Olofsson i taket och försvarade sin unga, talangfulla trupp och kontringstippade med en topp-femplacering för Lerum och samtidigt bjöd upp till ett härligt fysiskt utmanande vad.

De båda artiklarna ska läsas i sin helhet och länkar till dem har ni här nedan. Man behöver prenumerera på Plusvarianten men det kan det definitivt vara värt under kommande säsong då det finns mycket att läsa om – inte minst FBC Lerums äventyr.

Skribent Christian Svenssons tips

Anton Olofsson reaktion