Bra insats av damlaget mot allsvenska Lindome

373
Foto: Christoffer Sturesson

Vårt damlag i div 1 spelade igår träningsmatch hemma i Lerums Arena mot allsvenska Lindome. Man gjorde en bra match och ledde efter första med 3-1 men det blev till slut 5-8 (3-1, 0-4, 2-3).

Coach Peter Hugosson kommenterade efter matchen:

Kul att möta ett allsvenskt lag och se var vi står. Vi gör en helt okej match. Vi gör många bra saker vi pratat om och tränat på men behöver minska misstagen. Jag tycker att vi försvarar oss bra i sista perioden och orkar jobba i alla 60 minuterna.

Sportchef Mattias Flodén fyller på:

Vi fick ett bra test mot Lindome. Vår sammanlagda insats är ett kvitto på att vi tydligt utvecklats både fysiskt och spelmässigt. Även om vi förlorar så fick tjejerna en boost av att vi över tre perioder kunde matcha ett allsvenskt lag. Vi har lite detaljer att fila på. Dels att hitta en bättre tajming i situationer där vi skall spela oss ur zon 2 samt hur vi i spelet utan boll sorterar i övergången från zon 3 till 2.

Se bilder från matchen här – https://www.facebook.com/FloorBallClubLerum/posts/10157791569913981