Lerum skriver dubbellicens med SSL-spelare

704

FBC Lerums säsong i Allsvenskan Södra fortlöper och nu förstärks laget ytterligare i formen ny dubbellicens i Olle Hemmingberg, 20 år.

Olle tillhör Jönköpings IK i SSL, har 55 SSL-matcher innanför bältet och kommer bli ett starkt tillskott för FBC Lerum.

Jönköping skriver själva på sin facebooksida
”Vi tror mycket på Olle och att han nu även får möjlighet att spela matcher i Allsvenskan gör att han kommer kunna ta ytterligare steg i sin utveckling, samtidigt som vi får bekanta oss med FBC Lerum. Det är en vinning för alla parter. Olle kommer fortsatt att vara JIK-spelare och kommer att vara viktig för oss framöver.

FBC Lerums huvudtränare Anton Olofsson
– Superkul och stort tack till JIK för denna möjlighet. Olle kommer gå in och bidra direkt för oss, en ung men ändå erfaren tvåvägsback som kommer vara väldigt nyttig för oss de matcher han spelar hos oss.