FBC Lerum söker Föreningsutvecklare

320

För att skapa bästa möjliga förutsättningar till att utöva innebandy på ideell basis vill FBC Lerum växa. Nu söker vi en Föreningsutvecklare som ska hjälpa föreningen att förbättra och öka kvalitén på verksamheten.

Arbetsuppgifter
FBC Lerums föreningsutvecklare fungerar som motorn och oljan för föreningens verksamhet. Medarbetaren har i uppdrag att så väl stötta föreningens ideella ledare, ansvara för idrottsnära administration och utveckla föreningens utifrån föreningen syfte, mål och vision. Medarbetaren har också i uppdrag att utveckla FBC Lerum genom event, relationer med kommun och samhälle och andra aktiviteter som genererar mervärde till klubben. Medarbetaren jobbar tätt ihop med föreningens Marknadsansvarige samt styrelse.

Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta är en tjänst med stor föränderlighet och många kontaktytor. Vi söker en proaktiv och självständig person som har lätt att skapa relationer. Serviceminded och med en inställning till idrotten enligt RF:s Idrotten vill gillar vi. Erfarenhet från ideellt arbete och innebandy i synnerhet är meriterande. God datorvana och bekväm med office-paketet.
B-körkort.  

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning som omfattar 80 % med 6 månaders provanställning

Lön
Månadslön

Övrigt
Startdatum eller sista ansökningsdag för tjänsten är inte specificerad. Vi tar in för intervjuer löpande.

FBC Lerum är en elitsatsande breddförening verksam i Lerums kommun. I klubben verkar närmare 900 medlemmar för att spela innebandy och skapa härliga minnen tillsammans.

Kontaktinformation och ansökan via mail till:

Pontus Larsson, ordf@fbclerum.se , 0722072422

Åsa Mellby, asa.mellby@fbclerum.se

Fotnot: Christoffer Sturesson kommer att fortsätta arbeta för FBC Lerum som Marknadsansvarig.