Tredje träningsmatchen för damerna

269
Foto: Daniel Lundgren (D-Foto)

Vårt damlag hade under helgen ett träningsläger och passade då även på att spela två träningsmatcher. Det resulterade i en seger mot seriekonkurrenten IK Zenith med 5-4 och en förlust mot Allsvenska Lindome med 4-13.
– Det har varit riktigt kul att få spela matcher igen. Vi har fått en ganska bra bild av hur vårat spel fungerar mot olika typer av motstånd. Nu vet vi vad vi behöver öva på och vad som funkar. Träningsmatcher är alltid viktiga för att få en bild av vart vi ligger och vart vi kan lägga ambitionerna kommande säsong. Det ser definitivt positivt ut, men än så länge är vi inte nöjda. Vi fortsätter att finslipa och bygga på vårat spel efter lärdomarna från denna helgen.

Utöver träningar och matcher så passade laget också på att svetsa samman truppen inför årets säsong där det finns en hel del nya ansikten i truppen.
– Det har varit en intensiv helg med mycket innebandy, vilket har varit riktigt kul! Vi har haft teori, träningar och matcher och vi har verkligen hittat varandra som lag. Det händer mycket på en helg när det är intensivt, både i innebandyn och lagsammanhållningen.

Imorgon torsdag så väntar nästa träningsmatch. Återigen är det tufft motstånd från Allsvenskan när Lindås besöker Rydsbergshallen.
– Det kommer bli ett tufft motstånd, men det är då vi spelar som bäst. Vi kommer fokusera på vårat spel och vad vi kan bidra med. Energi är viktigt och vi får se till att peppa varandra hela vägen. Vi går in som underdogs och har inte så höga förväntningar vad gäller resultatet, men vi utesluter ingenting och kommer självklart att kämpa för en vinst. Vi är grymt taggade och det ska bli roligt att lira i ”Ryddan” igen!

Matchstart klockan 19.30 i Rydsbergshallen imorgon torsdag mellan FBC Lerum – Lindås IBK. Vi släpper in 60st åskådare till matchen, först till kvarn. Fri entré, men möjlighet att kunna swisha ett valfritt stödbelopp kommer att finnas i entrén.