Coach Kaldrup inför hemmapremiären

225
Foto: Daniel Lundgren (D-foto)

Äntligen hemmapremiär nu på fredag mot IBF Älvstranden/ IBF Backadalen, hur är känslan inför matchen?
– Känslan är bra! Vi kommer ifrån en bra genomförd premiär där vi gjorde mycket av det vi pratat om under försäsongen. Ska bli intressant att se hur vi tar oss an matchen imorgon där vi kommer ställas inför en annan utmaning.

Hur tror du det kommer sluta, vågar du tippa resultat?
– Oj, alltid lurigt att tippa resultat. Men jag tror på mitt lag och vi ska göra vad som krävs för att ta tre poäng. 5-2 känns som ett bra resultat.

Vad behöver ni göra för att gå därifrån med en vinst?
– Vi behöver fortsätta gnugga på dom delar i spelet som vi tränat mycket på och som fungerade mot Lindome. Sen måste vi vara noggranna i både spelet med och utan boll. Göra det defensiva jobbet som leder till bollinnehav, ett bollinnehav som vi förvaltar till en effektiv offensiv.

Vem tror du kommer sticka ut lite extra på plan och varför?
– Alltid svårt att peka ut någon specifik spelare i ett lag där alla fyller sin funktion, sen kan man vara mer inne i zonen för tillfället, och det tycker jag Andrea Carlsson är. En tvåvägsback som är rejäl i närkampsspelet, har bra blick för spelet och ett fint skott.

Hemmapremiär för DJ-JAS kl 20.15 imorgon i Rydsberghallen mot IBF Älvstranden/ IBF Backadalen