Fortsatt full pott för HJ-JAS

115
Foto: Daniel Lundgren (D-foto)

Fortsatt full pott för JAS-killarna efter sin tredje genomförda match under tisdagskvällen.

Inför matchen hade man avverkat först Lindås och sedan Lindome i en tight historia. – Lindåsmatchen får vi med oss ett fint öppningsresultat, vi är kommer däremot inte upp i full nivå. Lindome blir det ett tajtare resultat än vad det borde bli, vi är inte där försvarsmässigt, säger Fabian Lakander.

Match tre blev lite extra speciell sett till att det var Partille på schemat där det finns en viss historik mellan lagen. – Inför Partille är det en go känsla i laget, det är förmodligen det bästa laget vi mött hittills så vi hoppades på en kul match.

Även om matchbilden och bollinnehavet långa stunder var i Lerums favör så var resultatet jämnt rakt igenom där matchen levde i allra högsta grad. – Jag tycker vi har ett lugn genom i stort sett hela matchen, vi känner att vi har tryck och koll på dem.

Till sist blev det en ny tight seger med 3-2 och fortsatt full pott med totalt nio inspelade. – Från matchen kan vi ta med oss en go känsla, och en härlig energi i laget som vi inte haft föregående matcher. Vi taggar till inför nästa.

Vad tror du blir tuffast framöver att möta? – Kungälv ser ut att ha lite form resultatmässigt och det är en bortamatch en onsdag så det kan bli tufft. Ser även fram emot derby mot Floda!