Olle inte helt nöjd med lagets prestationer

156
Foto: Marcus Erdeös

Sent under fredagskvällen är det dags igen för vårt HJ-JAS efter drygt 1,5 veckas uppehåll.

Man har tre raka segrar i ryggen, även om spelet har haft lite att önska. – Tre raka är såklart full pott och en bättre start finns inte. Däremot skulle vi kunna förbättra vårt spel och slippa behöva avgöra i slutminuterna som i senaste två matcherna, säger Olle Jöneby

Senast vann man mot Partille i en tight historia. – Jag tycker att matchen visade vad vi behöver jobba på samtidigt som den visar vad vi har förbättrat sedan matchen mot Lindome.

I match fyra är det Ale som väntar när man går för fjärde segern. – Jag hoppas såklart på att vi hämtar tre poäng och sätter alla delar av spelet som vi missat i tidigare matcher, både på och utanför plan.

Ale är gruppens jumbo som hittills haft svårt att hävda sig i de flesta matcherna. Ett scenario där det kan finnas risk för underskattning. – Jag själv brukar inte fokusera på motståndarna och hur bra de är. Oavsett vilka motståndarna är ska vi göra 100% och inte underskatta något lag.

Vem tror du kommer vara lite extra spelsugen under fredagen? – Tror nog Kullendal är sugen på att göra några poäng på fredag, han har varit jävligt vass på träningarna under veckan.

Varmt välkomna att se matchen live med Matchstart 20:15 Rydsbergshallen. Kan ni inte vara på plats så håll utkik på våra sociala medier efter eventuell sändning.