Matchens profil omgång 6 – Elsa Norrsell

176

Spelledig förra helgen och seger i gårdagens veckomatch mot IBK Kungälv. Men på lördag är det äntligen hemmamatch igen för FBC Lerum som fortsatt toppar damernas division ett i en något haltande tabell.

Elsa Norrsell född 2005 är ett nytt ansikte i damlaget denna säsongen där hon gör sin första säsong som senior och Elsa är nöjd med starten.
– Det är kul att serien äntligen har dragit igång. Det är många nya lag för mig och på en annan nivå, men jag tycker det har gått bra hittills.

Redan i hemmapremiären klev hon fram som målskytt, men inledningen har handlat om att hitta rätt tempo.
– Det är ett högt tempo som jag börjar vänja mig vid. Jag tycker att det har gått okej, men jag känner att jag har mer att ge. Jag vill bidra med ett hårt slit och ett bra presspel, men också energi både på och utanför plan.

Damlaget har inlett serien på ett strålande sätt med fem raka segrar, något som en hög nivå på träningarna lagt grunden för.
– Det handlar framförallt handlar om vår nivå på träningarna. Alla i laget ger alltid allt, oavsett om det är träningen eller match. Det gör att träningarna blir tuffare än matcherna, vilket jag tror är den främsta anledningen till vår inledning.

På lördag väntar Guldhedens IK, ett lag som stått upp bra mot de andra toppkonkurrenterna Backadalen och Partille.
– Jag har inte så bra koll på lagen, men det vi behöver göra är att spela vårt spel, ha en bra energi och göra det hårda jobbet, så kommer det gå bra.

Varmt välkomna till Lerums Arena på lördag, matchstart kl 14.00
Medlemmar under 18 år går in gratis. Övriga köper biljetter via tickster.