Bagheera-spaning med MagnusT

66
Foto: Christoffer Sturesson

Bagheera innebandyskola fortsätter att göra succé och i år har upp mot hundra barn testat på FBC Lerums innebandyskola! Vi tycker det är otroligt roligt att det finns ett stort intresse av att testa på innebandy och att ha aktiva barn/unga.

Är ni intresserade av att testa på innebandy med oss, läs mer och anmäler er på www.fbclerum.se/bagheera

FBC Lerum vill att Bagheera ska vara i framkant och att deltagarna ska vara nöjda med innehållet, så i lördags gjorde Magnus T Carlsson en kontroll på hur våra deltagares föräldrar upplever Bagheera innebandyskola.

Läs nedan några utdrag med omdömen från föräldrarna från Magnus ”loggbok” som gick runt på läktaren under lördagens träningar.

Tredje barnet i familjen som går Bagheera och är alltid bra stämning och engagemang på golvet under träningarna. Bra jobbat!

Vi är väldigt nöja med upplägg och genomförande av träningar. Barnen är aktiva under hela passen

Närvarande och aktiva ledare! Tydliga instruktioner och visar bra. Såg idag en ledare gå in och tillrättavisa två som var i konflikt, vilket är viktigt. Bra också att det är en prioritering att ha kul.

Jag tycker allt fungerar jättebra. Barnen är glada, utvecklas och känner sig nöjda och sedda.

Gillar hela konceptet! Bra att ni håller i träningarna från start, men direkt involverar föräldrar för att sedan lämna över. Rolig blandning med övningar lek/teknik/spel.

Vi är väldigt nöjda med upplägget. Aktiva engagerade ledare!

Första gången för oss, känns bra, bra ledarskap och barnen lyssnar.

Vi är mycket nöjda med upplägget. Barnen är glada och delaktiga i aktiviteterna.

Engagerade ledare som är glada med barnen i fokus. Bra variation på övningar och bra mix. Bra även att man försöker få med alla barn på de olika aktiviteterna.

Ledarna är alltid entusiastiska och engagerade på träningarna. Det är go stämning mellan barnen. De är bra med i de olika delarna av övningarna. Ibland vet dock inte ledarna vad man ska gör på de olika stegen i hinderbanan eller teknikbanan. Kanske en snabb genomgång på det innan. De brukar dock reda ut det väldigt bra ändå.

Är ni intresserade av att testa på innebandy med oss, läs mer och anmäler er på www.fbclerum.se/bagheera