Nominerade till årets fairplay-pris

761

Nu när vi kommit fram till deadline för nominering av årets Fair Playpris till minne av Mikael ”Harry” Harryson kan vi presentera fyra mycket värdiga FBC-spelare som alla matchar de kriterier som kännetecknade ”Harry”.

I den här artikeln presenterar vi de sju spelare som nominerats och nu är det upp till juryn att fundera på vem man vill förära 2022 års pris.

Läs mer om priset i tidigare artikeln

Och de nominerade är…

Linn Söderblom F07

Motivering:
Linn är en uppskattad lagkamrat både på och utanför planen. Hon kommer till träning och match med en positiv energi som smittar av sig till övriga laget. Linn har förmågan att vara inkluderande och göra så att alla känner sig sedda och välkomna. Hon ger alltid järnet oavsett vilken position hon spelar på och hennes mångsidighet gör att hon klarar av samtliga positioner, även målvakt om det kniper! Men om man tror att Linn bara springer runt och myser på planen så misstar man sig. Välkommen på match och ni kommer att se en vinnarskalle utöver det vanliga som står upp för laget och lagkamraterna i alla situationer. Linn är helt enkelt en bra ambassadör för FBC Lerum både på och vid sidan av innebandyplanen!

Ebba Samuelsson F06

Motivering:
Vår nominering till Fair play priset går till Ebba Samuelsson som personifierar det man vill bygga ett lag utifrån. Trygghet, mod, glädje, vilja och omtänksamhet.

Ebba viker aldrig för det hon tror på. Hon står upp för alla på plan genom att gå in på ett uppoffrande sätt i alla situationer. Hon står upp för sina lagkompisar även utanför plan genom stöttning via sms om hon hör att någon känner sig lite nere. Genom tryggheten i sig själv står hon upp för alla utan att fundera på om det är något som hon gynnas av eller inte vilket gör att nya spelare lättare kan komma in i gruppen. Hon har under ihopslagningen av F06/F07 varit väldigt inkluderande. Ebba spelar där hon behövs som bäst för dagen vilket har gjort henne till en smartare och bättre innebandyspelare som alltid spelar med sitt stora hjärta. Trots fullt fokus på det hon gör så har hon alltid nära till skratt vilket sprider glädje till omgivningen! Hon är ödmjuk, positiv och en omtänksam lagspelare. Utifrån det man läst om ”Harry” så anser vi att Ebba förtjänar att ta denna stafettpinnen vidare!

Agnes Klintberg F08

Motivering: 
Agnes kommer alltid till träningar och matcher med en positiv energi som sprider sig i resten av laget. På planen är hon en extremt osjälvisk spelare som alltid gör sitt yttersta för laget och sätter sig själv i andra hand. En spelare som genom sitt spel och sin positiva energi har den unika förmågan att göra både sig själv och andra bättre hela tiden. Agnes förtjänar att bli uppmärksammad. 

Lasse Englund Akademin

Motivering:

Med innebandy i hjärtat och stor kärlek till klubben FBC Lerum! Lasse är en stabil back som få lyckas komma förbi! Han ger allt i varje match ända tills slutsignalen ljuder och han pushar och stöttar sina lagkamrater på plan ett härligt kamratligt sätt! Lasse tränar och spelar med glädje och samma outröttliga engagemang i alla nivåer i akademin!
Lasse är också en duktig föreningsdomare och han har varit en mycket engagerad tränare för p10Tigers. Han är en förebild för ungdomar i föreningen att engagera sig ytterligare i klubben genom att bidra med sin innebandykärlek och kunskap till yngre åldrar.Juryn kommer i dagarna fatta sitt beslut om årets vinnare som kommer presenteras i samband med HJ-JAS playoff-match på söndag i Rydsbergshallen.