Löberg lämnar FBC Lerum

606

Vi kan nu meddela att backen Linn Löberg lämnar FBC Lerum för spel i Allsvenskan nästa säsong.

Löberg har spelat i FBC Lerum sedan barnsben där hon började i Bagheera innebandyskola. Linn tog sig hela vägen till a-laget där hon blivit känd för sin fina spelförståelse och sitt mod med bollen.

Vi säger ett stort tack till Linn för hennes insatser i FBC Lerum och hoppas att få se henne i den röda tröjan igen i framtiden!

Linn säger själv så här om sin tid i FBC Lerum.

– Jag vill rikta ett stort tack för mina 11 år i denna fantastiska förening, samt alla människor runt omkring. Allt ifrån mina grymma tränare, all fantastisk publik (extra stort tack till F10/11, ni är grymma), underbara lagkamrater men även alla andra människor runtomkring. Denna klubb har utvecklat mig extremt mycket som innebandyspelare, men även som person. Tyvärr går det inte alltid som man vill och det blev ingen allsvenskan med damlaget i år, trots att jag vet att vi hade passat in där! Självklart ett stort tack för mina år i JAS-tröjan, med ett fantastiskt avslut på festen som 5:a i Sverige! Jag är evigt tacksam för vad denna klubben gett mig och FBC Lerum kommer alltid ligga mig väldigt varmt om hjärtat. Alltid röd och svart! ❤️?

Damlagets ledarstab

”Vi tackar Linn för den tiden vi haft tillsammans och önskar henne ett stort lycka till! Linn vet att hon är varmt välkommen tillbaka den dagen hon känner sig redo för det”