Trio skriver kontrakt

917

FBC Lerums herrlag kan presentera tre nyskrivna A-lagskontrakt som en del av den fortsatta satsningen.

Det är trion Philip Tapper, Fabian Lakander och Robin Dahlin som skrivit på sina första A-lagskontrakt. Tapper och Lakander som har Lerum som moderklubb och tagit sig hela vägen upp genom vår organistaion. Dahlin som också har Lerum som moderklubb men via en utflykt till Floda kom tillbaka under fjolårets säsong och snabbt växte ut till en framstående spelare i både division 2 och JAS.

Trion kommer köra fullt ut med A-laget under försäsongen för att kriga om platserna i A-truppen. Dem kommer även finnas tillgängliga för spel i division 2-laget vid behov där dem kommer ha bärande roller i vår jakt på avancemang till division 1 kommande år.

Rasmus Larsson från sportgruppen säger följande:
”Härligt att dessa tre skriver på och vill vara med på resan framåt. Det är tre otroligt viktiga signaturer för framtiden. Det är tre träningsvilliga killar som nu får chansen att konkurrera fullt ut. Det känns helt rätt sett till den ungdomliga satsningen vi fortsatt tror på ska vara vägledande framöver och ge resultat över tid”.