FBC Lerum söker förstärkningar till organisationen

427

Vi söker nu nya personer som vill engagera sig inom våra olika sektioner.

Evenemang
Brinner du för att skapa häftiga evenemang och se till att varje hemmamatch eller aktivitet blir en fullträff? Du kanske har idéer på vad man kan göra i pauserna på matcherna? Då söker vi dig som vill bidra och ge våra medlemmar och åskådare en magisk helhetsupplevelse.

Koordinator
En roll för dig som gillar att agera utanför planen. En person som i uppgift kommer ha att agera förlängd arm mellan våra nya spelare till klubbens seniorlag mot potentiella arbetsgivare och bostadsmöjligheter. Att skapa en trivsam helhet för våra spelare och se till att jobb och boende fungerar i vardag vid sidan om innebandyn.

Lagledare
Vill du vara med kring ett lag och uppleva den sköna lagstämningen, men känner att du inte har innebandykunnandet – då är detta rollen för dig! En värdefull position där du ser till att ledarstaben och spelarna får bästa förutsättningar. Fixa material, tejpa en fot, kanske sy ihop en matchflytt eller till och med få ta pipan under träning när det vankas matchspel. En roll där arbetet du värdesätts flertalet gånger om och där spelare och ledare kan få fokusera att göra sitt bästa på planen.

Media
Är du intresserad av att skriva artiklar, referat och skapa medialt intresse. Då söker vi dig! Vi vill skapa intresse kring föreningens lag och aktiviteter och nyttjar våra sociala medier till fullo. Du kanske är kunnig inom rörligt material?

Varmt välkommen att bidra – maila till fbcherr@fbclerum.se