Stort tack Emma & lycka till!

363

Vi kan nu meddela att Emma Brydolf lämnar FBC Lerum. Emma har FBC Lerum som moderklubb där hon gått hela vägen från Bagheera till vårt A-lag.

Säsongen 19/20 gjorde Emma debut i A-laget och under den gångna säsongen fick hon sitt stora genombrott på seniornivå. Det var en händelserik säsong med både ett allsvenskt kvalspel samt innebandyfesten i Uppsala där laget vann en finfin femteplats.

Emma: 
Jag är så otroligt tacksam för allt jag fått uppleva med laget och föreningen. Jag vill tacka alla tränare, alla i klubben och publiken som alltid varit där och stöttat oss. Men ett extra stort tack till mina lagkamrater som jag kommer sakna enormt. Efter 13 fantastiska år väljer jag att testa på nya utmaningar, men oavsett kommer FBC Lerum alltid ha en plats i mitt hjärta ❤️? på återseende!

Mattias Flodén kommenterar: 
– Det har varit ett nöje att få jobba med Emma. Hon är träningsflitig, tävlingsinriktad, pålitlig och lojal. Som spelare har hon alltid varit en offensiv talang men under den gångna säsongen föll fler bitar på plats samtidigt som hennes spel med boll spetsades till ytterligare. Emma har också vuxit mycket som människa och tagit ett allt större ansvar utanför sargen. Med stort intresse och stolthet kommer jag följa hennes innebandyresa. Vi riktar ett stort tack till Emma för hennes insatser och önskar lycka till framöver. På återseende ❤️?