Sofie och Vanilla lämnar

590

Sofie Ryynänen och Vanilla Persgren lämnar tyvärr FBC Lerum.

Sofie har spelat i FBC Lerum sedan barnsben och har hunnit med 58 matcher i FBC Lerum a-lag där det har blivit 27 mål och 14 assist. Dessutom har Sofie spelat hem ett SM-bron på USM i Örnsköldsvik säsongen 2013/14 tillsammans med FBC Lerums duktiga 97/99-kull. Nu väntar spel i ny klubb kommande säsong.

Vanilla anslöt till FBC Lerum inför förra säsongen från Floda IBK. Under säsongen blev det totalt 24 matcher där hon stod för 1 mål och 4 assist från sin backposition. Denna sejouren blir dock bara ettårig när Vanilla nu lämnar för nya utmaningar utomlands under den kommande säsongen.

FBC Lerum tackar tjejerna för deras insatser och önskar dem ett stort lycka till nästa säsongen.

Damsektionen:
Vi tackar Vanilla och Sofie för alla fina insatser och önskar stort lycka till i sina nya klubbar.