Matchens profil – Elsa Norrsell

157

På lördag är det dags för den fjärde omgången i damernas division 1. Nykomlingen från division 2, Landvetter kommer på besök i Lerums Arena och för vårt damlag är det en efterlängtad hemmapremiär. 

Lamdvetter brukar bjuda på bra motstånd och det har varit intensiva och spännande matcher på JAS-nivån senaste säsongerna. Det är två lag med ambitioner att ligga i toppen av tabellen så en intressant match är att vänta. Vi har tagit en pratstund med Elsa Norrsell för att höra hennes tankar inför helgens match.

Ni har startat serien jättebra med starka segrar på bortaplan och full pott i seriespelet. Hur är känslan i laget?
-Känslan i laget i bra. Vi har genomfört två bra matcher, där alla i laget har tagit sin roll och gjort sitt yttersta. Vi har fått en bra start på säsongen och laget har fått med sig en riktigt bra känsla inför kommande matcher.

På lördag är det äntligen dags för hemmapremiär när Landvetter kommer på besök. Hur har träningsveckan och förberedelserna varit?
– Vi har gjort en bra träningsvecka, där vi har haft med den goa känslan vi hade efter matchen mot Zenith. Vi har förberett oss bra genom hela veckan, vi känner oss säkra på vårt spel och taggade för match.

Det brukar vara intensiva och spännande matcher när ni möts i JAS. Vilka delar i spelet blir viktigt för en bra prestation?
– Det som kommer vara viktigt på lördag är att vi går in med en bra inställning och är med från start. De delar i spelet som kommer vara extra viktiga för en bra prestation skulle jag säga är att vara trygga med bollen och hitta rätt ytor.

Båda lagen har ambitioner att ligga i toppen av tabellen så det är ett förmodat toppmöte vi har att se fram emot. Vad för typ av match kommer publiken att få se?
– Det brukar vara tuffa matcher mot Landvetter, så jag tror att vi kommer bjuda på en fartfylld match med högt tempo. Det är två lag som är sugna på 3 poäng, och det kommer vara kamp för att vinna matchen.

Matchen startar kl 16.00 i Lerums Arena – Vi önskar er varmt välkomna!