Lasse uppvaktades hos Salming

341

Lasse Englund, vår senaste vinnare av Fair Playpriset, eller Harrypriset som det kallas i folkmun, fick nyligen ta emot salmingdelen av priset hos Salming i Sisjön. Hemma på hyllan står den stora vandringspokalen på bästa plats.

I våras fick Lasse Englund från vår herrakademi ta emot den stora pokalen vid en av JAS-kvalmatcherna. Lasse blev den fjärde FBC-aren att ta emot priset efter Ellinor Falck, Laura Ekman och Fabian Lakander. I vår är det dags igen för våra ledare att tänka till vilka spelare som man vill nominera till Fair Play-priset till minne av Mikael ”Harry” Harryson som gick bort under en försäsongsträning med Pixbo.

Marknadschef Mikael Oliw på Salming tog emot Lasse på kontoret i Sisjön som hade bråda dagar inför den årliga konferensen med alla partners. Mikael och Salming tycker Harrypriset är otroligt viktigt och fint och uttryckte sig om priset och Lasse:

”För mig som ansvarig för varumärket Salming så känns det helt givet att vara en sponsor till Harrypriset. Även om jag som spelare aldrig var i närheten av varken ett Harrypris eller Harrys nivå så fick jag ändå spela med honom i två säsonger. Han var en fantastisk spelare på så många vis och en bättre lagkompis är väldigt svårt att hitta. Lerums engagemang i att hitta just den individen är ett tecken på en fin föreningsverksamhet och ett härligt initiativ till att sträva efter kamratskap och kämparglöd! Micke (Harry) kommer jag alltid minnas som en stark person med en jävla inställning oavsett om det var en bortamatch mot Karlstad där vinst skulle innebära SSL plats eller om det var en måndagsträning dagen efter förlust. ❤️ Lasse som fick årets pris verkar vara en genuint bra person både på och av plan. All lycka till Lasse med sina nya prylar.”

Lasse gick nöjd därifrån med en klubba Tourlite Aero Q1 inkl några extra blad plus ett par Strike skor som ger honom ännu bättre klipp i steget och bättre skott!