Felix Eriksson förlänger

234
Foto: Christoffer Sturesson

Nästa spelare att förlänga sitt avtal är ingen mindre än Felix Eriksson. Den egna produkten som haft en imponerande utveckling och senaste två åren varit en del av A-lagstruppen. 

Felix som de senaste åren nyttjats på i princip varenda position, men som senaste åren främst återfunnits på backen med sitt fysiska och energiska spel. Den gångna säsongen blev det fem passningspoäng på 19 matcher i den södra allsvenskan, där han även varit en kugge i JAS-laget som till helgen gör upp på Innebandyfesten. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

Härligt att vi får behålla Felix framöver. En kravställare och energispelare som blir viktig när vi vill höja vår träningsmängd och kvalite ytterligare. Felix ställer höga krav på både sig själv och omgivningen och har en sund inställning till idrottandet.