Ogge signar nytt

273
Foto: Christoffer Sturesson

Nästa spelare att förlänga sitt avtal över ytterligare en säsong är ingen mindre än Oscar Eriksson Elfsberg. ”Ogge” som är truppens mest rutinerade spelare med meriter ifrån spel både i SSL och i schweiziska ligan och som varit med och spelat upp laget vid tidigare tillfällen. 

Oscar som återvände till Lerum inför säsongen 21/22, nyttjades på flera positioner under fjolåret, men under slutet när viktiga poäng skulle plockas så kunde han från sin backplats sprida ett lugn med bollen och nyttja sin rutin till fullo. 

Rasmus Larsson från sportgruppen säger:

Ogge behöver nog ingen närmare presentation egentligen. Han kommer bidra med sin rutin samt kvalite och en oerhört viktig pusselbit inför nästa säsong. När truppen fortsatt ser ut att ha en ung snittålder så blir han användbar ur vilket många aspekter