Ida, Nelly och Tilde lämnar

481

Vi kan nu meddela att Ida Åberg, Nelly Johansson och Tilde Engquist lämnar FBC Lerum för spel i andra föreningar.

Ida med IBK Göteborg som moderklubb kom till FBC Lerum sommaren 2019. Under sina fyra säsonger med FBC har Ida upplevt ett allsvenskt kvalspel och innebandyfesten med en finfin femte plats. Med vårt A-lag och JAS-lag blev det sammanlagt 110 matcher och 70 poäng.

Nelly anslöt till FBC Lerum sommaren 2020. Moderklubben är IBK Alingsås men vägen till FBC Lerum gick via en 1 årig sejour med Lindås div 1 lag. Nelly fick under sin tid med FBC uppleva ett allsvenskt kvalspel och hon står noterad för 46 tävlingsmatcher och 15 poäng med vårt A-lag.

Våren 2021 lämnade Tilde moderklubben FBC Partille för spel med FBC Lerum. Det blev två säsonger i FBC där hon fick uppleva ett allsvenskt kvalspel och en innebandyfest med en finfin femte plats. Med vårt A-lag och JAS-lag blev det totalt 85 tävlingsmatcher och 37 poäng.

Sportchef Mattias Flodén kommenterar:

Självklart känns det ledsamt att vårt samarbete inte fortsätter. Jag vill från hela damsektionens vägnar rikta ett stort tack till Ida, Nelly och Tilde för alla fina insatser för FBC Lerum. Ni har på ett enastående sätt bidragit till att utveckla och förbättra vår verksamhet och hjälpt till att lyfta FBC Lerum från den tuffa situation vi befann oss i. Vem vet, kanske våra vägar möts igen i framtiden. Lycka till och på återseende ❤️????