Nelly Larsson signar nytt kontrakt

171

Vi har det stora nöjet att presentera en kontraktsförlängning med vänsterbacken Nelly Larsson. Med det nysignerade avtalet går FBC Lerumfostrade Nelly in på sin fjärde säsong med vårt A-lag. Med Nellys signatur ser truppen både antalsmässigt och kvalitativt starkare ut jämfört med föregående säsong.

Vi tog oss en pratstund Nelly för att höra hennes tankar om fortsättningen med FBC.

Jag ser fram emot denna säsongen, tror den kommer bli väldigt rolig samtidigt som det blir en väldigt spännande och lärorik säsong både personligen och för laget.

Huvudtränare Mattias Flodén kommenterar

Jag är jätteglad att Nelly fortsätter spela i den röda tröjan. Det betyder mycket för oss. Trots sin ringa ålder har hon upplevt mycket på innebandyplanen och spelat många avgörande matcher, både i serie, kvalspel och på innebandyfesten. Den rutinen är värdefull för oss att ha i laget.

Det ser också ut att bli en positionsförändring för Nelly

Under förra säsongen skolades Nelly in i forwardspositionen och bidrog till defensiv balans och poängproduktion men nu är vår tanke att hon skall återgå till sin ordinare position som bollvinnande och attackerande vänsterback. I den rollen är hon en av seriens absolut bästa och blir lite av ett nyförvärv för oss.