Seger hemma mot Kärra

242
Foto: Per Johansson

Flera av våra lag i herrsektionen gick starkt under helgen – ett av lagen som tog poäng var vårt divison 2-lag. 

Laget som förra helgen tog två poäng borta mot Frölunda efter en skön vändning.

Vi gick in i träningsveckan med en bra känsla efter en stark upphämtning senast mot Frölunda. Samtidigt visste vi att vi skulle få en annan matchbild mot Kärra, säger tränare Ludvig Gustavsson. 

Det var alltså Kärra man skulle möta nu i söndags, ett lag som haft det tyngre under inledningen.

Vi visste att det var en match som vi skulle få föra spelet men att de skulle straffa oss om vi inte var tillräckligt påkopplade.

Det blev en händelserik öppning och redan i första perioden hade sex mål fallit, tre åt vardera håll.

I första perioden släpper vi till alldeles för mycket lägen och slarvar för mycket samtidigt som vi sätter våra egna lägen. Att det stod 3-3 efter första ska vi vara tacksamma för.

I period två så kunde Lerum trycka på lite och gå upp till 7-4.

I andra perioden går vi ut och visar att vi är ett klart bättre lag. Defensiven blev bättre och de kom inte alls till många chanser, samtidigt som vi spelade upp oss med boll och hade lägen för att göra ytterligare några mål och punktera matchen tidigare.

Trots ledningen, så kunde Kärra i period tre komma ikapp och skapa match igen. Till sist så kunde Lerum dock vinna med 9-8.

I den sista perioden ger vi tillbaka kommandot och bjuder in Kärra i matchen igen. Vi åker på en straff och en utvisning sent i matchen men trots det lyckas vi hitta ett segermål. 

Otroligt skönt med den första 3 poängaren och starkt att vi lyckas vinna när vi känner att vi några växlar till i oss. Och som en extra krydda var det roligt att Joel fick vinna sin första senior match i kassen.

Burås nästa helg. Vad hoppas du ni kan få till i veckan för att vara redo för den?

Jag hoppas att vi går ut och är påkopplade från start, över 60 minuter så kommer vi nog ha en rolig söndagseftermiddag i Ryddan.