H2 på jakt efter 3 nya poäng

112

Efter tre spelade matcher, där man förra helgen tog full poäng hemma mot Kärra, så väntar nu säsongens fjärde match för vårt division 2-lag.

Denna gången är det Burås som väntar, ett lag som under inledningen haft det tufft och som fortsatt väntar på sina första poäng. Laget som främst leds av lagkapten Samuel Andersson som under senaste åren varit lagets mest framstående spelare, men även Tobias Nordfors har meriter från spel högre upp.

För Lerums del så är det fortsatt en hel del nya spelare som fått chansen och laget har haft i princip hela truppen i spel. Avsaknaden av ett par poängstarka spelare från fjolåret märks såklart, men förra matchen så kunde Oliver Sandgren och Lucas Packalen kliva fram och leverera fyra respektive tre poäng. I övrigt så har ett av årets nyförvärv, Anton Sederström, varit återkommande i målprotokollet och det återstår att se om det blir nya poäng från honom mot Burås.

Vi hoppas att publiken letar sig till Rydsbergshallen, 15.30 på söndag och stöttar laget till nya poäng.