Lindqvist redo för Pixbo på hemmaplan

102

Det blev vinst 1-2 på bortaplan för damlaget i det tidiga toppmötet med IBF Backadalen. Segern var lagets fjärde raka och man befäster sin position i toppskicktet av tabellen.

Vi har stämt av med målvakten Alva Lindqvist som var en av planens bästa spelare. Alva ger sin syn på matchen, hur säsongen har varit för egen del hitintills samt tankar om helgens toppmöte med tabelltrean Pixbo.

Ni tog en viktig seger på bortaplan mot toppkonkurrenten Backadalen. Hur sammanfattar du matchen och er insats som helhet?
En jämn match där vi skapar betydligt mer lägen än Backadalen men är inte tillräckligt noggranna i avsluten. Väldigt skönt med en seger med tanke på alla förutsättningar, men som också visar vilken lagmoral som finns i laget! 

Det är rejäl konkurrens om vilken målvakt som skall starta. Du har spelat två matcher i rad nu. Vad tycker du om dina insatser mot Burås och Backadalen?
Två helt olika matcher men tycker själv att jag har gått in och tagit för mig och gjort det som jag ska! Alltid lika kul att få chansen att spela! 

På lördag väntar ett nytt toppmöte. Denna gång på hemmaplan i arenan mot Pixbo. Dina tankar om motståndet och vad som blir viktigt för er?
Pixbo är som vilket lag som helst i våran serie, det gäller att göra det vi ska och vara noggranna i varje situation. Förra säsongen avslutade vi med en vinst mot Pixbo där vi visar att vi kan och det kommer vara en viktig del till helgen att vi vågar att ta för oss och visar att vi kan vinna mot ett högre tippat lag!

Matchen spelas i Lerums Arena imorgon lördag med matchstart kl 17.00 – Varmt välkomna!