Vardagsmatch för HJ-JAS ikväll

144
Foto: Per Johansson

Med den psykologiskt tunga segern borta mot Zenith i backspegeln, så är det nu dags för vårt HJ-JAS att inta Rydsbergshallen igen för hemmamatch.

Denna gången är det Kungälv man ska möta, det sista laget i H1-gruppen innan man även ställs emot lagen i H2-gruppen.

Kungälv har precis som Lerum, besegrat Zenith på bortaplan och gjorde även livet surt för Floda, men förlorade till sist med uddamålet. Klarare förluster blev det mot Partille och Kärra, men med ett par spännande namn så gäller det för hemmalaget Lerum att se upp.

Lerum som inför parkerar på en tredjeplats i tabellen och fortsatt inte förlorat. Med två jämna matcher i ryggen så vill man nog nu få till en bättre spelmässig insats över 60 minutter, vilket kommer krävas. Truppen ser allt mer ordinarie ut efter diverse skador och sjukdomar som ställt till det. Detta är alltså sista matchen innan man möter H2-lagen och en seger skulle innebära att man har skaffat sig ett bra utgångsläge för att fortsatta ha chans på playoff.

Tränare Andreas Franzén säger följande inför:
”Kul med matchen igen mot ett spännande Kungälv, har inte jättebra koll på dom iår men brukar ha bra JAS-lag. Om man ser till säsongsinledningen så får den godkänt, rent spelmässigt har vi lite att jobba på, men tycker laget har kommit samman bra. Kan vi gå in i matchen med ett mindset som vi har haft hela matchen mot Partille samt alla tredje perioder mot övriga lagen så blir det tufft för Kungälv ikväll.”

Ta er till Rydsbergshallen hallen och stötta grabbarna mot tre nya poäng. Matchstart 19.45!