Theo Samuelsson inför fredagens viktiga match för H2

134
Foto: Christoffer Sturesson

Nästa viktig match står på agendan för vårt division 2-lag, där den fortsatt tunga trenden behöver brytas.

Förra helgen blev det en förlust mot Burås, en match man sett till tabellen och läget man är i, borde vunnit.
Tuff match där vi inte kommer upp i vår fulla potential. Det var en ganska slapp match och energin var låg. Vi gör 1-0 och sedan spelar vi på den ledningen. Inför andra perioden vill vi rycka upp oss men lyckas inte och Burås kvitterar i början av andra perioden. Sent i tredje perioden så får Burås powerplay och tar ledningen. Efter deras ledningsmål så får vi powerplay, men lyckas inte göra mål och det slutar med att vi tar målvakt men återigen lyckas vi inte göra mål och det slutar med att Burås gör 3-1 och vinner. Vi lägger matchen bakom oss och tar nya tag, säger Theo Samuelsson till bloggen.

Efter förlusten där, samt tappet mot Kärra helgen innan, så har lag bakom krupit allt närmare och börjat ta in poäng.
– Matcherna mot lagen bakom oss blir väldigt viktiga för att hålla dom bakom oss. Varje poäng kan spela stor roll!

Nu ska man möta Älvstranden, också ett lag man har jagandes bakom sig där betydelsen av poäng fortsatt är oerhört viktig.
– Senaste hemmamatchen mot Frölunda så tycker jag att vi spelade bra och nu är det ny hemmamatch och jag har en bra känsla om att det kan gå bra. Jag är väldigt sugen på tre poäng!

Vad ser du att ni behöver få ordning på i spelet?
– Mot Burås så tycker jag det var brist i försvarsspelet och det ser jag som en viktigt grund i vårt spel. Framåt tycker jag vi skapar bra lägen men det gäller att sätta dom!

Någon du tror är extra revanschsugen?
– Inför en sådan här match som är väldigt viktigt så är vi nog alla i laget lika revanschsugna. Jag ser fram emot matchen och hoppas att vi kan höja oss rejält!