En poäng till behövs för H2 när man ställs mot nytt topplag

115
Foto: Per Johansson

Två matcher återstår för vårt division 2-lag av årets säsong. För att vara helt säkert kontraktet så behövs någon poäng till, även om det ska mycket till i övrigt för att hamna under strecket.

Förra helgen blev det en tuff förlust hemma mot topplaget Lindome, där framförallt första halva av matchen förstörde utgången.
– Finns inte så mycket att ta med sig från den matchen utan det är bara att försöka tänka framåt, säger Albin Dahlqvist.

Särskilt mycket lättare blir det inte under fredagskvällen när man ställs mot Herrestad på bortaplan, ytterligare ett lag från toppen.
– Herrestad är även ett lag som är skickliga offensivt så vi behöver sätta försvarsspelet och vara med redan från början. Men också få eget spel och inte låta dom styra matchen.

Laget har haft svårt att stänga till mot just lagen i toppskiktet och i flera matcher har resultaten runnit iväg lite. Nu behöver man få stopp på det direkt.
– Vi behöver bli mer alerta och sätta grunderna bättre. Mycket slarv och positions byten som gör att vi både kommer fel i försvarsspelet och tappar bollen i farliga zoner, vilket har straffat oss väldigt mycket.

Ni behöver ju även peta in ett par bollar offensivt, vem tror du gör det?
– Jag tror att Hugo Lord hänger någon.