Mikael Järdhage fortsätter med damlaget

99

Till vår stora glädje kan vi meddela att Mikael Järdhage har signat ett nytt kontrakt och fortsätter i sin roll som tränarkollega till Mattias Flodén.

Mikael gör sin första säsong med damlaget och har med energi, glädje, kravställande och innebandy-kunskap satt sin prägel på verksamheten. Inom kort kommer vi officiellt presentera hela ledarstaben. 

Mikael förklarar sitt beslut att fortsätta sitt tränaruppdrag med FBC Lerums damlag:
Första säsongen har känts bra på nästan alla plan så jag kände att jag ville fortsätta och se laget utvecklas mer och även se hur vi står oss i nya ettan. Det som talat mot är kanske alla timmar i bil, men lagets moral och inställning samt den härliga stämningen i ledarstaben och laget gjorde att jag vill fortsätta. Jag hoppas att om alla i laget vill fortsätta resan så kan vi utvecklas ännu mer och bli ännu bättre till nästa säsong. För er som känner mig så vet ni att jag hatar att förlora, så den risken skall vi arbeta med att minimera. Sist men inte minst får jag tacka min fru för möjligheten då hon tar mycket av allt hemma samt många kvällar själv då barnen flugit ut.

Mattias Flodén kommenterar:
Det könns fantastiskt bra att Mikael stannar kvar. Vi är precis i början av vår resa med detta spännande lag och kontinuitet är betydelsefullt för fortsatt utveckling och framgång. Vi kompletterar varandra med våra personligheter, erfarenheter och kunskaper. Även om vi i 9 fall av 10 tycker lika så har vi högt i tak och kan tycka olika om spelet, träningsinnehåll mm. Det skapar en dynamik i det vi gör och vår verksamhet fastnar aldrig i gamla hjulspår. Det är enkelt och roligt att jobba med Mikael och jag ser väldigt mycket framemot nästa säsong!