Rasmus Larsson är rödsvart

680

FBC Lerum kan glädjande presentera första nyförvärvet till klubbens herrlag inför säsongen 24/25. Det är Rasmus Larsson, den 20-årige forwarden från Fristad GoIF, som ansluter.

Larsson som har Södra Vings IF som moderklubb, men som sedan säsongen 19/20 representerat grönklädda Fristad och hunnit med både juniorspel samt A-lagsinnebandy.

Säsongen 22/23 när Fristad tog klivet upp, noterades han för totalt 28 poäng under grundserien samt kvalet. Under den precis avslutade säsongen, så gjorde Larsson 15 mål samt 7 assist i allsvenskan för Fristad som ramlade ur serien som nykomling. Han har även meriter från SDF-SM då han representerade Västergötland när spelare födda 2003 hade sin upplaga av turneringen.

Tränare Anton Olofsson säger följande om det senaste tillskottet till truppen:
– Det känns jättebra att kunna välkomna Rasmus till oss, vi har fått ett väldigt bra intryck av honom både innanför och utanför sargen och det ska bli kul att få arbeta med honom. Han är en ung lovande spelare som redan har god erfarenhet från seniorspel, lägg där till hans sunda inställning till innebandy så känns det som goda möjligheter att han ska kunna ta stora kliv i sin utveckling hos oss.

Vi passar på att rikta ett stort tack till Fristad för en bra dialog och samarbete och önskar dem lycka till kommande säsong.