Tapper skriver nytt kontrakt med FBC Lerum

142

Nästa spelare att förlänga sitt avtal med FBC Lerum är målvakten Philip Tapper, som skrivit på för två nya säsonger.

Tapper som har Lerum som moderklubb och gått via ungdomsverksamheten, till juniorlag för att sedan ta klivet upp fullt ut.

Tapper som bland annat var med och tog ett USM-guld i P16-klassen säsongen 18/19 och är en del av klubbens framgångsrika 02-kull. Just denna säsongen har varit den där han haft mest speltid och startat majoriteten av matcherna, även om han redan under fjolåret fanns med i ett par matcher.

Anton Olofsson säger följande:
”Tapper har denna säsongen tagit stora kliv och etablerat sig som en allsvensk målvakt. Han har en bra inställning till träning och utveckling vilket är viktigt när vi vill ta nästa kliv mot eliten. Känns bra att han fortsätter sin utveckling hos oss och är med på resan framöver.”

Tapper själv säger följande om förlängningen:
”Det var riktigt kul att få frågan om att förlänga och tvekade inte på att tacka ja. Kul att veta att man inte varit helt urusel under säsongen som varit. Ska bli spännande att se hur nästa utspelar sig.”