SSL-meriterad forward i David Carrington förstärker Lerum

807

FBC Lerum kan mycket glädjande presentera nästa nyförvärv inför säsongen 24/25. Det är ett namn med SSL-meriter i form av David Carrington som ansluter från Linköping Innebandy.

Carrington som är född 2003, har CL98 som moderklubb där han spelade fram till säsongen 21/22. Där var han bland annat med när laget kvalade till allsvenskan och han själv noterades för 49 poäng den säsongen. Han lyckades även med den imponerande bedriften att göra hela 73 poäng i sin sista JAS-säsong. Carrington som återfinns som forward på planen och höjer konkurrensen ytterligare ett snäpp på den positionen.

Därefter gick flyttlasset till Linköping, där han nu har två säsonger bakom sig i SSL. Både speltid och poängen har varit mer blygsamma där, men där han blivit uppmärksammad för både sin målgest, samt sina zorrostraffar.

Tränare Olofsson säger följande om tillskottet:
”Jättekul att David spelar hos oss kommande säsong, det känns som att han kommer passa in fint hos oss och spetsar till vår trupp ytterligare!”

Carrington själv fyller i:
”Ska bli roligt att spela i Lerum. Lerum spelar en underhållande innebandy som jag tror kommer passa mig väldigt bra. Förhoppningarna ligger i att vara med och hjälpa ta Lerum till ett nytt kval för att sedan ta steget upp, och efter två säsonger i SSL så vet jag vad som krävs och det hoppas jag kunna bidra med.

Vi tackar Linköping Innebandy och önskar dem lycka till kommande säsong.