Läs om de nominerade till årets Fairplay-pris

462

På onsdag ska en vinnare koras. Här är de nominerade för årets Fairplay-pris ( Även kallat Harry-priset). Här nedan kan ni läsa om motiveringarna till de fyra nominerade.

Hedda Björndal

Hedda är en ödmjuk och otroligt omtyckt lagkamrat, t o m idol bland medspelarna i JAS-laget som hon debuterad i trots att hon är yngst och endast 09:a. 
Hennes osjälviska spelstil och djupa kärlek till sporten är tydlig för alla att se. Hon är en fin lagkamrat, även om hon kanske inte är den mest pratsamma. Trots detta visar hon ingen rädsla på planen, ger alltid 100% oavsett om det är träning eller match och sprider alltid glädje omkring sig. Med sin otroliga spelskicklighet och speltrygghet är hon en pålitlig och extremt talangfull spelare som om hon vill kommer gå hur långt som helst – och viktigast – en otroligt go tjej!

Ellen Persson

Det är med en stor ära, glädje och entusiasm jag nominerar Ellen Persson för utmärkelsen ”Årets Spelare”. Ellen är en enastående individ på och utanför spelplanen, omtyckt av lagkamrater vars bidrag och egenskaper förtjänar ett erkännande och uppskattning.

Ellen Persson är en snäll person med ett gott hjärta vilket exemplifierar vad det innebär att vara inkluderande, stöttande och en bra lagkamrat. Hon har konsekvent visat på sin förmåga att lyfta sina medspelare, både genom att dela med sig av sin kunskap genom att vara pålitlig och motiverande i sin närvaro för laget.

I år är det extra imponerande att se hur Ellen har utvecklats på planen där hon presterat på en mycket hög nivå. Hon är inte rädd för utmaningar och tar alltid på sig ansvaret när det behövs. Dessutom har hennes positiva och härliga personlighet bidragit till att skapa en bra atmosfär av samarbete och glädje inom laget, Ellen är alltid glad.

En egenskap som verkligen skiljer Ellen från mängden är hennes mod att stå upp mot ledare när det behövs. Tala om när det inte fungerar och stå upp för laget som röst och är alltid beredd att kämpa för det som hon tycker är viktigt för laget.

Ebba Samuelsson

Möter man henne i hallen vet man att man får ett leende, ser man henne i matchspel så vet man att man får en kämpe, ber man henne om hjälp med något så vet man att man får en stöttande hand. 

Ebba Samuelssons resa på innebandyplanen är likställd med hur hon är som person. Hon har kämpat sig till sin plats, hon har gjort det med en positiv inställning, hon har spridit glädje och samtidigt varit någon att luta sig mot. Hennes inställning på plan är att varje byte spelas som att det är hennes sista. Full fart, full kraft! Hade det varit poker hade hon kört All in varenda spel! 

Ebba är omtyckt för att hon är en lagspelare i en form att hon passar in överallt. I alla konstellationer och sammanhang hittar hon en plats och sammanhanget hittar alltid en plats för Ebba. 

Melvin Berntsson

Melvin är en kille som tänker och andas innebandy 24/7. När han inte har träning i hallen så är han ändå där, när det är match så är han och kollar, när det inte är någon innebandy alls i hallen så är han där och spelar. Melvin är redan en förebild för det yngre grupperna och med hans kärlek och driv till sporten så tvekar jag inte en sekund på att han kommer att komma långt. När A-laget tränar så är Melvin allt som oftast där och vill lära sig mer om innebandy hela tiden.

På utsidan är Melvin en fin kille mot alla och har hjärtat på rätt ställe. Melvin är och kommer fortsatt vara en bra ambassadör för hur vi vill att spelare i vår förening ska vara och därför är Melvin en självklar vinnare av årets Fairplay-pris.

Vinnaren presenteras i samband med torsdagens avslutande gruppspelsmatch av DM där FBC Lerums damer möter IBF Backadalen i Rydsbergshallen.