Isak Ehrinton är rödsvart

496

Ytterligare en spelare är klar för Lerums herrlag inför säsongen 24/25. Denna gången är det backen Isak Ehrinton som vi får välkomna till föreningen och spel i den röda tröjan.

Ehrinton har Warberg som moderklubb där han spenderat större delen av sin karriär hittills. Den gånga säsongen spenderades dock främst i Varla via en dubbellicens, där han noterades för 20 poäng på 21 matcher i division 1. Vid två tillfällen var han registrerad i truppen i Allsvenskan för Warberg.

Även under säsongen 22/23 återfanns han i spel i division 1, då med Halmstad där han hade ett nästintill identiskt poängsnitt.

Anton Olofsson kommenterar senaste tillskottet:
”Vi har fått ett bra intryck av Isak, en ung spelare med framtiden för sig som vill framåt i sin utveckling! Många spelare har blomstrat hos oss och Isak är näste man på tur!”

Ehrinton själv säger såhär om sitt val:
”Otroligt roligt att få komma till en ny miljö i Lerum och till en härlig trupp som gjort bra ifrån sig denna säsongen. Lerum som spelar en underhållande innebandy vilket jag tror kommer passa mig bra. Jag tror och hoppas på att vi som lag kommande säsong kommer att vara med och utmana om topplatserna i nya ”superallsvenskan”. Efter tre säsonger i Warberg IC hoppas jag kunna bidra till god stämning i truppen samt stabilitet, lite tjuvnyp och hårt arbete på planen.”