Talangen Wilmer Eurén ansluter till Lerum

292

En av Göteborgs största talanger, Wilmer Eurén, kommer till hösten återfinnas i FBC Lerums herrlag.

Eurén som kommer ifrån IK Zenith, har redan under föregående säsong funnits med i träning regelbundet och visat upp sig. Euren som har två säsonger i division 1 bakom sig. Den nyss avslutade säsongen var en tuff sådan för hela laget, när man tillslut åkte ur. För Wilmers del så blev det 15 poäng på 20 spelade matcher, men där det finns många andra delar i spelet som imponerat oerhört.

Wilmer, som är född 2006 och därmed gör sitt sista år i JAS, kommer genomföra den turneringen i Pixbos tröja, för att sedan spela sin senior-innebandy i Lerum. Vi tackar IK Zenith för en god dialog och önskar dem lycka till kommande säsong i kampen om att ta sig tillbaka till Division 1.

Anton Olofsson som följt Eurén under flera år kommenterar:
– Jättekul att Wilmer valt att komma till oss, han har en fantastisk blick för spelet och ett stort driv att utvecklas! Jag tror och hoppas att Wilmer kommer ta stora steg hos oss och att han kommer sätta fint avtryck i Allsvenskan redan till hösten.