FUB

Varmt välkomna till FBC Lerum FUB-innebandy!

FBC Lerum och FUB vill bjuda in dig att spela innebandy med oss!

Här har vi alla jätteroligt tillsammans – både på och bredvid planen i Rydsbergshallen.

Alla är lika välkomna att vara med! Vi har uppvärmning som alla kan vara med på. Sen väljer du om du vill spela en stund eller heja på.

Fredagar 15.30-16.30 i Rydsbergshallen och första gången är 18 mars.
Du får testa tre gånger innan du bestämmer dig om du vill fortsätta. Behöver du stöttning så är din ledsagare, kontaktperson eller stödperson helt nödvändig då tränaren inte kan stötta alla på plats.

Anmäl dig här!

FBC Lerum är en innebandyförening med nära på 900 medlemmar varav bland annat 600 aktiva spelare och 150 ideella ledare. Vi har verksamhet för alla åldrar. På alla nivåer och verkar under mantrat: Så många som möjligt, så länge som möjligt – www.fbclerum.se

FUB arbetar för barn, unga och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott liv. Vi är ungefär 25 000 medlemmar i 152 lokalföreningar och 20 länsförbund runt om i landet. Personer med intellektuell funktionsnedsättning och deras anhöriga är medlemmar i FUB, liksom många andra som delar vår grundsyn – www.fub.se

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Magnus T Carlsson, FBC Lerum, 0727-255681 – magnus.t.carlsson@telia.com  Michaela Vidén, FUB Lerum, 0766-48799 –  michaela.viden@bjurfors.se.

Anmäl dig här!