Tuff förlust i andra derbyt på rad

58

Lindås blev ett surt äpple att bita. Förutom att Lindås var klart starkare så hade de en fantastisk målvakt och den där lilla extra turen i avgörande lägen. Det var aldrig något snack om att segern skulle gå till bortalaget och segern var klart rättvis.

Lindås var denna afton starkare på i stort sett alla plan och visade upp ett både starkt försvars- och anfallsspel. FBC avslutade dock snyggt och visade upp moral i slutet av matchen när siffrorna putsades från 2–9 till 5–9.
Victor Johansson gjorde två mål och utsågs till hemmalagets bästa spelare.

Det har sannerligen inte varit en lätt månad sen VM-uppehållet för FBC som mött idel topplag, med undantag för segern mot Örebro. Nu väntar ytterligare en tuff match på lördag då det blir långresa till Öland för möte mot FBC Kalmarsund.