MEDLEMS- OCH TRÄNINGSAVGIFTER

Medlemsavgift ska betalas av alla spelare, tränare, ledare, funktionärer. Träningsavgift inkluderar licensavgift och betalas av alla spelare utifrån vilket lag man spelar i. Om man spelar i flera lag betalas medlemsavgift samt den träningsavgift som gäller för det högst placerade laget.
Även ledare, föräldrar, vårdnadshavare och övriga som önskar medlemskap i FBC Lerum betalar 200 kr i medlemsavgift.

Du får en faktura på din medlemsavgift
Fakturan har ett OCR-nummer som vi ber dig använda vid betalning för att underlätta det interna arbetet.
Befintliga medlemmar får en faktura. i de flesta fall redan innan semestern.
Nya aktiva medlemmar registreras av ledarna i Sportadmin och faktura mejlas av Office.
Övriga nya medlemmar (stödmedlemmar) anmäler sig i detta formulär och faktura mejlas av Office.

TRÄNINGSAVGIFTER INKL. LICENS OCH MEDLEMSAVGIFT 2019/2020

LagAvgift
Div I Herr3 500 kr
Div I Dam3 300 kr
Div III Herr & Div III Dam3 000 kr
Herr V2 500 kr
FBC Akademi3 000 kr
Dam Veteran
2 200 kr
Ungdomar, födda 2004–2007, ej upptagna i FBC Akademi1 800 kr
Barn födda 2008–20121 400 kr
Bagheera Innebandyskola200 kr
Familjeavgift*3 900 kr
Stödmedlem200 kr
Sponsrad medlemsavgift A-lag*5 000 kr
Sponsrad medlemsavgift ej A-lag/övriga lag*3 500 kr/ 3 000 kr

Familjeavgift
Om familj i samma hushåll har tre eller flera aktiva spelare i FBC Lerum som är födda år 2003–2011 kan man ansöka om familjeavgift som i år satts till 3 900 kr. Ansökan mejlas till info@fbclerum.se
Ange namn, adress, personnummer, telefon och e-postadress i din ansökan.

Sponsrad medlemsavgift A-lag
För division ett damer och herrar kostar det 5000kr med sponsrad medlemsavgift. För det får sponsorn logo på hemsidan samt logo i magasin och på display bredvid aktuell spelare vid hemmamatcher. Ta kontakt på ekonomi@fbclerum.se om du har hittat en partner som vill sponsra dig.

Sponsrad medlemsavgift ej A-lag/övriga lag
För damer division två, herrar division tre/fyra och JAS-lag så kostar det 3500kr med sponsrad medlemsavgift. För övriga lag kostar det 3000 kr med sponsrad medlemsavgift. För det får sponsorn sin logo på vår hemsida. Ta kontakt på ekonomi@fbclerum.se om du har hittat en partner som vill sponsra dig.

Övrig information
Inbetald medlems- och träningsavgift ger dig möjlighet att träna och spela matcher med FBC Lerum säsongen 1 juli 2018 till 30 juni 2019. Medlem- träningsavgift återbetalas ej. Inte heller friköp från försäljning återbetalas. Som medlem är du försäkrad av Folksam vid resor till och från träning och match.
Svenska Innebandyförbundet kräver att varje spelare som deltar i seriespel ska vara licensierad, avgiften för denna licensiering är inbakad i din träningsavgift.

Rättigheter som medlem
Ditt medlemskap i FBC Lerum ger dig rätt att som medlem delta i arbetet att utveckla FBC Lerum. Medlemskapet ger dig också rösträtt på årsmötet samt möjlighet att utnyttja alla de medlemsförmåner och rabatter som FBC-medlemmar har hos Endorfin, Stadium, Börjessons Bil och Sportrehab. Som medlem kan du också köpa årskort som ger dig fri entré på herr- och damlagets hemmamatcher (kvalspel undantaget).

Skyldigheter som medlem
Som spelare i FBC Lerum ska du delta i de två försäljningsaktiviteter som årligen genomförs – Bagheeramedlemmar är undantagna. Du kan istället för försäljningsaktiviteterna även välja antingen betala ett medlemsbidrag eller värva tre stycken stödmedlemmar. Detta val görs via ett utskick varje år där man aktivt väljer något av alternativen ovan. Gör man inget val så ska man delta på försäljningsaktiviteterna. För mer info kontakta ekonomi@fbclerum.se
Som medlem förväntas du också uppträda enligt FBC Lerums klubbpolicy och stadgar. Dessa hittar du HÄR:

Styrelsen FBC Lerum, juni 2019