Bagheera Innebandyskola

Välkomna till Bagheera Innebandyskola!Nu har anmälan till Bagheera innebandyskola öppnat!

Till hösten startar FBC Lerum träningar i Gråbo för barn födda 2015/16 och i Lerum för barn födda 2016. Det är femtonde upplagan av innebandyskolan, där vi med lekfulla metoder utvecklar barnens motoriska färdigheter.

  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Träningarna leds av välutbildade och kreativa instruktörer. De ger barnen en rolig och spännande träning med innebandy, motorik och massor av annat kul som skapar förutsättningar för ett livslångt idrottsintresse.

Om klubben
FBC Lerum är en stor och välorganiserad förening med över 850 medlemmar – en av världens största innebandyklubbar. Varje dag, vecka och månad engagerar sig över 170 ledare, funktionärer och styrelsemedlemmar i klubbens verksamhet.

Foto: Christoffer Sturesson

Uppstart
Det kommer hållas ett uppstartsmöte med information och utdelning av material en lördag i början av september. Vi återkommer i en kallelse till alla anmälda inför detta tillfälle.

Dagar
Gråbogruppen kommer att träna på lördagar i Hjällsnäshallen klockan 10
Lerumsgrupperna kommer att alternera mellan kl 9 och kl 10

Anmälan/Avgift
Avgiften för innebandyskolan kommer säsongen 2022/2023 är 700:-. Då ingår försäkring samt ett materialpaket värt ca 800:- samt medlemsavgiften på 200:-. Avgiften gäller för både höst/vårtermin.

  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret
OBS! När vi tagit emot er anmälan sänder vi en faktura på medlemsavgiften med e-post med start i slutet av juni.

Frågor?
Kontakta föreningens kansli  office@fbclerum.se

Har du ett barn född 2015 eller tidigare som vill börja spela innebandy? Kontakta office@fbclerum.se så hjälper vi dig till rätt lag.