Bagheera Innebandyskola

Välkomna till Bagheera Innebandyskola för barn födda 2015Nu har anmälan till Bagheera innebandyskola öppnat!

Till hösten startar FBC Lerum träningar i Gråbo och Lerum för barn födda 2015. Det är trettonde upplagan av innebandyskolan, där vi med lekfulla metoder utvecklar barnens motoriska färdigheter.

  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Träningarna leds av välutbildade och kreativa instruktörer. De ger barnen en rolig och spännande träning med innebandy, motorik och massor av annat kul som skapar förutsättningar för ett livslångt idrottsintresse.

Om klubben
FBC Lerum är en stor och välorganiserad förening med över 800 medlemmar – en av världens största innebandyklubbar. Varje dag, vecka och månad engagerar sig över 170 ledare, funktionärer och styrelsemedlemmar i klubbens verksamhet.

Foto: Christoffer Sturesson

Uppstart
Det kommer hållas ett uppstartsmöte med information och utdelning av material i månadsskiftet augusti/september. En kallelse kommer att gå ut senast 10 dagar innan uppstartsträffen.

Dagar
Innebandyskolans tider för nästa säsong är inte fastställda ännu, men brukar ske under lördag morgon/förmiddag  i Rydsbergshallen och Hjällsnäshallen.

Anmälan/Avgift
Avgiften för innebandyskolan kommer säsongen 2021/22 är ännu inte fastställd men brukar inte skilja sig supermycket från år till år .

  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret
OBS! När vi tagit emot er anmälan sänder vi en faktura på medlemsavgiften med e-post med start i slutet av juni.

Utrustningspaket
Innehållet i avgiften är inte heller fastställt men innehåller minst innebandyklubba och innebandyglasögon värde ca 500kr

Frågor?
Kontakta föreningens kansli  office@fbclerum.se

Har du ett barn född 2014 som vill börja spela innebandy? Kontakta lagen direkt. Du hittar kontaktuppgifter och träningstider på deras lagsidor:
Pojkar 13/14 Gråbo
Pojkar 14 Lerum
Flickor 14 Lerum