Bagheera Innebandyskola

Välkomna till Bagheera Innebandyskola för barn födda 2014Nu har anmälan till Bagheera innebandyskola öppnat!

Till hösten startar FBC Lerum träningar i Gråbo och Lerum för barn födda 2014. Det är trettonde upplagan av innebandyskolan, där vi med lekfulla metoder utvecklar barnens motoriska färdigheter.

  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Träningarna leds av välutbildade och kreativa instruktörer, med vår välkände Lerumsprofilen Magnus T Carlsson i spetsen tillsammans med Torbjörn Bergendahl & Nils-Olov Hermansson. De ger barnen en rolig och spännande träning med innebandy, motorik och massor av annat kul som skapar förutsättningar för ett livslångt idrottsintresse.

Om klubben
FBC Lerum är en stor och välorganiserad förening med över 800 medlemmar – en av världens största innebandyklubbar. Varje dag, vecka och månad engagerar sig över 170 ledare, funktionärer och styrelsemedlemmar i klubbens verksamhet.

Foto: Christoffer Sturesson

Uppstart
Det kommer hållas ett uppstartsmöte med information och utdelning av material i månadsskiftet augusti/september. En kallelse kommer att gå ut senast 10 dagar innan uppstartsträffen.

Dagar
Innebandyskolan tränar på helgerna i Rydsbergshallen och Hjällsnäshallen. Kolla in gruppernas lagsidor för aktuella tider.
Mixad grupp Gråbo
Pojkar Lerum
Flickor Lerum

Anmälan/Avgift
Avgiften för innebandyskolan kommer säsongen 2020/21 vara 700kr. I avgiften ingår träningar två terminer(höst/vår), försäkring, medlemsavgift och utrustningspaketet.
  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret
OBS! När vi tagit emot er anmälan sänder vi en faktura på medlemsavgiften med e-post.

Utrustningspaket
I avgiften ingår ett utrustningspaket(Värt ca 700kr) med ett coolt pannband, en FBC Lerum träningströja samt innebandyklubba och innebandyglasögon från Salming & Stadium.

Frågor?
Kontakta rektorn för innebandyskolan, Magnus T Carlsson: 0725 25 56 81
Eller föreningens kansli  office@fbclerum.se

Har du ett barn född 2013 som vill börja spela innebandy? Kontakta lagen direkt. Du hittar kontaktuppgifter och träningstider på deras lagsidor:
Pojkar 13 Gråbo
Pojkar 13 Lerum
Flickor 13 Lerum