Bagheera Innebandyskola

Välkomna till Bagheera Innebandyskola för barn födda 2012Nu har anmälan till Bagheera innebandyskola öppnat!

Till hösten startar FBC Lerum träningar i Gråbo och Lerum för barn födda 2012. Det är elfte upplagan av innebandyskolan, där vi med lekfulla metoder utvecklar barnens motoriska färdigheter.

Träningarna leds av välutbildade och kreativa instruktörer, med vår välkände Lerumsprofilen Magnus T Carlsson i spetsen tillsammans med Torbjörn Bergendahl. De ger barnen en rolig och spännande träning med innebandy, motorik och massor av annat kul som skapar förutsättningar för ett livslångt idrottsintresse.

Om klubben
FBC Lerum är en stor och välorganiserad förening med över 900 medlemmar – en av världens största innebandyklubbar. Varje dag, vecka och månad engagerar sig över 180 ledare, funktionärer och styrelsemedlemmar i klubbens verksamhet.

Utrustningspaket
Alla spelare i Bagheera får ett snyggt utrustningspaket med träningströja, shorts och strumpor, tuffa glasögon, pannband och en cool innebandyklubba – allt från vår nya materialleverantör Salming tillsammans med Stadium.

Uppstart
Det kommer hållas ett uppstartsmöte med information och utdelning en lördag i samband med skolstarten. Tid och plats kommer i kallelse för de som anmält sig.

Anmälan
Deltagaravgiften är 1 200 kronor och gäller för hela säsongen 2018/19, det vill säga både höst- och vårterminen.
  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret
OBS! När vi tagit emot er anmälan sänder vi en faktura med e-post.

Frågor?
Kontakta office@fbclerum.se

Har du ett barn född 2011 och vill börja spela innebandy? Kontakta office@fbclerum.se för att få er information