Bagheera Innebandyskola

Välkomna till Bagheera Innebandyskola för barn födda 2013Nu har anmälan till Bagheera innebandyskola öppnat!

Till hösten startar FBC Lerum träningar i Gråbo och Lerum för barn födda 2013. Det är tolfte upplagan av innebandyskolan, där vi med lekfulla metoder utvecklar barnens motoriska färdigheter.

Träningarna leds av välutbildade och kreativa instruktörer, med vår välkände Lerumsprofilen Magnus T Carlsson i spetsen tillsammans med Torbjörn Bergendahl. De ger barnen en rolig och spännande träning med innebandy, motorik och massor av annat kul som skapar förutsättningar för ett livslångt idrottsintresse.

Om klubben
FBC Lerum är en stor och välorganiserad förening med över 800 medlemmar – en av världens största innebandyklubbar. Varje dag, vecka och månad engagerar sig över 170 ledare, funktionärer och styrelsemedlemmar i klubbens verksamhet.

Utrustningspaket
För att kunna spela innebandy så behöver du en innebandyklubba och ett par innebandyglasögon. Självklart ingår detta när du börjar spela hos oss!

Uppstart
Det kommer hållas ett uppstartsmöte med information och utdelning en lördag i samband med skolstarten. Tid och plats kommer i kallelse för de som anmält sig.

Anmälan/Avgift
Säsongen 2019/20 så är Bagheera innebandyskola verkligen tillgänglig för alla! Träningsavgiften är gratis och allt man behöver betala är en medlemsavgift till FBC Lerum på 200kr. Denna summa täcker bland annat försäkring under träning.
  Klicka här för att komma till anmälningsformuläret
OBS! När vi tagit emot er anmälan sänder vi en faktura på medlemsavgiften med e-post.

Frågor?
Kontakta office@fbclerum.se

Har du ett barn född 2012 och vill börja spela innebandy? Kontakta office@fbclerum.se för att få er information eller kolla in deras lagsida för mer information: