Så här utnyttjar du Stadium-avtalet på bästa sätt

442
Vårt avtal med Stadium innebär fina rabatter och erbjudanden. Allt du som medlem behöver göra för att få tillgång till dessa förmåner är att registrera dig som ”Stadium Member”. 

Dessutom kan du genom att registera dig som FBC-medlem även ge klubben en extra bonus – utan att det påverkar dina egna bonuspoäng.
Här får du en beskrivning om hur du i två steg om hur
du på två minuter ansluter dig till bonussystemet och samtidigt ger FBC möjlighet till en extra inkomst. Se det som en sponsring, klubbar som är duktiga på det här kan också få en väldigt fin bonus. Och bonusen kommer medlemmarna till godo.
Hur blir jag då Stadium Member?
Det är löjligt enkelt. Det är helt kostnadsfritt – och du får inget kort (om du inte vill ha ett).
Ansökan är klar på under en minut!
Hur kan jag hjälpa klubben att få en extra bonus?
Föreningen får 3% bonus på alla dina inköp utan att det påverkar din egen personliga bonus. När du är Stadium Member registrerar du dig för ”Stöd till din förening” så hjälper du din förening att få extra bonus genom att handla på Stadium.
a) Logga in
b) Sök efter FBC Lerum
c) Välj sektion ”section”
d) Välj lag ”FBC Lerum bonuskort”
e) Klicka OK


Vad är det för bonus och rabatter jag kommer att få ta del av?
För det första är du som Stadium Member ansluten till ett system som kan ge dig upp till 10% bonus.
I slutet på juli kommer du dessutom att få ett erbjudande om 20 procent rabatt på hela Stadiums sortiment för inomhussport vid ett köptillfälle. Detta erbjudande kommer att gälla 1 augusti till 15 oktober.
Är det något annat jag ska tänka på?
Du får bonus på alla dina köp när du är Stadium Member, så tänk på att alltid berätta i kassan att du är medlem när du handlar. Det behöver inte röra sig om innebandyprylar utan kan lika gärna vara ett par skidor eller en jacka.