Herrarna reser till Gotland nästa säsong

396
V – som i Visby eller V – som i Västerås?

Så är serieindelningen för Svenska innebandyförbundets serier klar. Vi frågade oss tidigare i vår om det skulle bli Västerås eller Visby. Nu är det klart att det blir en resa ut i Östersjön för att möta ett riktigt publiklag.

Visby IBK spelar från och med nu till hösten i en ny stor hall med plats för 1 500 åskådare. Nu hoppas vi på en bortamatch i första omgången, det skulle kunna bli en upplevelse utöver det vanliga. Det blir en lång resa med buss och färja – eller möjligtvis flyg – vilket blir en ny utmaning för killarna i laget.

Allsvenskan södra 2015/16
FBC Lerum
Visby IBK, nykomling
Craftstaden IBK Oskarshamn, nykomling
Östra SK Jönköping, nykomling
Lindås IBK (placering 2 i år)
Fagerhult Habo (3)
IBF Göteborg (4)
FBC Kalmarsund (5)
Jönköpings IK (6)
IBF Örebro (7)
Åstorp/Kvidinge IBS (9)