Vår hemsida rankas som etta i Sverige

450

När innebandymagazinet.se i dag presenterade listan över de bästa hemsidorna i landet placerades glädjande nog fbclerum.se allra längst upp.
– Jättekul att få ett sådant erkännande, vi är stolta och nöjda med hur sidan är idag men vi är långt ifrån färdiga med utvecklingen, säger Mikael Karlholm som är projektledare och redaktör för sajten.

Motiveringen i sin helhet: ”FBC Lerum storsatsar mot superligan – och man vill göra det snyggt. Den nybyggda sajten har det mesta man kan önska sig. En modern, stilren och fräsch design kryddat med levande innehåll. Professionella bilder kombinerat med välskrivna texter ger en skön upplevelse för besökaren och det är lätt att navigera sig till det man söker. Snygg även i sitt responsiva mobilformat.”

Magget har jämfört sajterna efter fem kriterier. Funktion, design, innehåll, originalitet och professionalism. Vi placeras alltså som etta, närmast följt av sex klubbar med lag i Superligan.
– När vi arbetade med sidan tittade vi givetvis på många andra sidor. En av dessa var Mullsjö AIS:s sida och det är roligt att se att också finns med i toppen, säger Mikael.

Vad kommer då att hända med hemsidan inför nästa säsong?
– Sidan är absolut inte färdig och den kommer att fortsätta att utvecklas i rask takt under kommande säsong. Videointervjuer är absolut en sak vi ska få på plats. Vi jobbar även med att lösa webbsändningar från herrlagets matcher. Även om vi fokuserar mycket på representationslagen så ska vi öka synligheten för våra ungdomslag.

Vad betyder utmärkelsen?
– Framför ger det en energikick inför sommarens arbete. För det krävs jobb, jobb och åter jobb om en hemsida ska fungera riktigt bra. Vi strävar ju efter att hålla SSL-klass på allt vi gör i föreningen och då gäller det att hela tiden jobba med utvecklingen. Men just i dag tar vi en paus och njuter lite.

Ja, hur firar du den här utmärkelsen?
– Med en stor mugg kaffe ute i godvädret. Det gäller ju att passa på…

Länktips:
  Innebandymagazinet
  Hela listan (kräver plus-abonnemang)