Vi börjar streama innebandy från Rydsberg

310

Under hösten har en grupp entusiaster jobbat för att kunna möjliggöra streaming av våra innebandymatcher i Rydsbergshallen. Många av våra konkurrenter i framförallt Allsvenskan sänder ju matcherna live vilket vi nu också vill kunna göra.

För att kunna genomföra detta behöver vi dock göra ett upprop till alla våra medlemmar för att hitta kameramän/kvinnor som är intresserade samt en mindre byggställning som vi kan använda som plattform för filmningen. Initialt vill vi testa de idéer som dryftats på några matcher här innan nyår. De matcher vi har tänkt oss börja med blir JAS- och juniormatcher då det är lättare att hantera än en fullsatt allsvensk match.

Du som känner dig manad att vilja bidra som kameraman/kvinna samt du som har kontakter/äger byggställning ber vi omgående ta kontakt med Martin Olofsson, 030241644@telia.com, eller Magnus T Carlsson, magnust.carlsson@lerum.se.

När vi väl kommit igång med en lösning som vi anser fungera kommer detta att möjliggöra streaming av alla matchevenemang i hallen!